Waarom e-sigaretten aantrekkelijk zijn voor rokers

2 min read

Rook je? Dan weet je vast dat dit niet bepaald goed voor je is. Zo is het zeer schadelijk voor de gezondheid, maar zal het je ook nog eens veel geld kosten. Het is dus beter voor je om ermee te stoppen, maar helaas is dat vaak heel lastig. Je hebt na al die tijd een gewoonte opgebouwd, en hier kom je waarschijnlijk moeilijk vanaf. En daarom zijn de e sigaret juist heel interessant voor rokers. Waarom dat zo is lees je in dit artikel!

e sigaret

De overstap

Bij e-sigaretten zal je mogelijk de gedachte hebben dat dit vrijwel hetzelfde is als het roken van normale sigaretten, echter is dit verre van waar. Er zitten veel verschillen tussen e-sigaretten en normale sigaretten. De belangrijkste verschillen zijn die in gezondheid, want dat is meestal de reden waarom mensen overstappen op e-sigaretten. Het grote verschil is dat je geen last hebt van de schadelijke stoffen die in sigaretten zitten. Met e-sigaretten adem je damp in, en dat is veel minder schadelijk dan sigarettenrook. En dat is niet alleen goed voor jouw gezondheid, maar ook die van je naasten. Het roken van een sigaret brengt namelijk ook je omgeving in gevaar. 

e sigaret

Daarnaast zijn e-sigaretten aantrekkelijk omdat het veel goedkoper is, de initiële aanschaf is mogelijk iets duurder. Echter zijn de vloeistoffen die je nodig hebt om te roken, veel goedkoper dan normale sigaretten. Op deze manier kunnen fanatieke rokers zelfs honderden euro’s in de maand besparen. En dat maakt het extra aantrekkelijk. Laat je bij het kopen van een e-sigaret wel goed inlichten over een goede uitvoering. Er zijn namelijk veel opties beschikbaar en je wilt wel de juiste keuze maken. Een goede klantenservice kan je vaak al helpen om het juiste product te vinden.