Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van een kerstpakket?

2 min read
Kerstpakketten

Wil jij kerstpakketten bestellen maar weet je nog niet wat en hoe? In deze tekst geef ik je tips bij het kopen van een kerstpakket. Als allereerst is het belangrijk om iets te geven waar iemand echt heel blij mee is. Zo laat je zien dat je iemand waardeert en kent. Wanneer je een kerstpakket zoekt voor weinig mensen kun je bijvoorbeeld iedereen iets anders geven. Geef Aad kaas omdat hij daar van houdt of geef Nienke een plant waar zij zo gek op is. Wanneer je een groot bedrijf hebt kun je dit per team afstemmen.

Maak er een feestje van

Wat ook altijd gewaardeerd wordt is dat je aandacht besteed aan het cadeau. Hier scoor je echt bonuspunten mee. En dan bedoel ik niet in geld uitgedrukt. Schrijf bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje met een pakkende tekst waar humor en enthousiasme in zit. Of deel aan iedereen een kerstbal of chocoladereep uit met de bedrijfsnaam erop. Los van de producten met een logo erop kun je ook een mooie tas, lekkere parfum of een dikke wintertrui geven.

Kerstpakketten

Denk aan de huisstijl

Wat ook een goede indruk maakt is een te gekke verpakking. Dit zorgt voor een verrassingsgevoel. Je kunt bijvoorbeeld de cadeauverpakking in jouw huisstijl doen met een label van je logo aan het pakket. Verder is het leuk om met de binnenflap (als je het pakket opent) iets te doen. Hier kun je bijvoorbeeld een bedrijfstekening laten maken, een kerstkaart of foto opplakken of een slingertje bevestigen. Ten slotte kun je het cadeau versieren met sticker of met een lintje in de huisstijl. Dit draagt weer bij aan het teamgevoel.

Meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *