Vergeet je eigen tas niet naar de foodmarkt

2 min read

De Foodmarkt is een perfecte plek om je boodschappen te halen. Iedere dag zijn er weer verse producten van verschillende winkeltjes. Op de Foodmarkt bieden sommige verkopers zakjes aan, maar dat zijn vaak dunne plastic zakjes die niet lang meegaan. Neem dus je eigen tassen mee naar de Foodmarkt. Een herbruikbare tas (zoals degene die je van de supermarkt hebt meegenomen) is al perfect, zoals er maar genoeg in past. Dit hoort ook een beetje bij het duurzame karakter dat een Foodmarkt uitstraalt. Shoppen bij lokale ondernemers waar je lokaal geteelde groente en fruit kan halen, hoort natuurlijk op alle manieren meer sustainable te zijn. 

Voor vis naar de foodmarkt

Als je een visliefhebber bent, heb je geluk. Er is een keuze aan traditionele Nederlandse visgerechten zoals haring of kibbeling, maar je kunt ook black tiger garnalen kopen op een Foodmarkt. De plaats is mooi, en er zijn genoeg eetgelegenheden, dus het is allemaal heel goed voor de stad. Als je geen zin hebt om bij de foodmarkt zelf te eten, kan je alles ook mee naar huis nemen en daar maken. Het mooie is zelfs dat je niet eens hoeft te koken. Vaak heeft een foodmarkt ook hele vis gerechten, zoals paella. Deze kan je kant en klaar kopen en hoef je thuis alleen nog maar op te warmen. Als je bezoek hebt is dit een ideale oplossing als je niet goed bent in koken voor grote groepen. Nog een tip: koop wat extra garnalen bij de paella om bovenop te serveren. 

Food festival in Rotterdam

Voedselmarkten zijn een paradijs voor fijnproevers om de beste Nederlandse gerechten en keukens uit de hele wereld te ontdekken. Rotterdam is een van de steden in Nederland die altijd erg trendy is en vol met foodies, en dit jaar was geen uitzondering! Ook dit jaar werden er weer smaakvolle food events in het centrum van de stad georganiseerd. Wat is een foodie festival? Foodie festivals zijn evenementen waar chefs, foodies en koks een kans geven om informatie en recepten te delen met food-experience liefhebbers die samenkomen om te genieten van lekker eten. Evenementen als deze zijn een kans om andere mensen te ontmoeten die van dezelfde smaken houden en om nieuwe culturen te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *