Rijschool Arnhem

2 min read
Rijbewijs halen

Woon je de vlakbij de hoofdstad van de provincie Gelderland én je zoekt een rijschool, dan kunnen wij Rijschool Arnhem zeker aanbevelen! Het is na het theoretisch rijexamen tijd om met ervaren instructeurs de eerste kilometers in het verkeer af te leggen!

De troeven van een rijschool

Niemand houd je tegen om met een begeleider, meestal je ouders, de baan op te trekken. In vele gevallen echter verloopt dit niet vlot. De lesgevers van Rijschool Arnhem zijn gediplomeerde instructeurs met jarenlange ervaring.

Je kan de rijles volgen met eigen wagen of met een ‘dubbele’ wagen van de rijschool, dit betekent dat de auto ook uitgerust is met alle pedalen en een stuur wanneer de lesgever even moet overnemen.

Je kan een volledig traject volgen waarna je zelfstandig de baan op kan om te oefenen , maar ook een onderdeel van de rijopleiding zoals :instructielessen, lessen voor de manoeuvers, examengerichte lessen…

Bij de start wordt een plan op maat gemaakt waarbij ook de kosten duidelijk zijn.

Rij opleiding

Jouw rijinstructeur

Onze begeleiders willen je veilig begeleiden tot je klaar bent om het praktijkexamen af te leggen. De rijlessen zijn afgestemd op het niveau en tempo van de leerling. Een groot voordeel is hun deskundigheid en vriendelijke en rustige manier van begeleiden.

Het hoofddoel is de kandidaat bestuurder geleidelijk aan op een zelfstandige en defensieve manier in het verkeer te brengen, met toepassing van het verkeersregelment en kennis van het voertuig.

De rijschool is qua uren erg flexibel want niet iedereen heeft de tijd om tijdens de werkuren te oefenen .We staan dan ook ‘ s avonds of op zaterdag voor u klaar!