Reken online uit of je recht hebt op een letselschadevergoeding

2 min read

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs als je zelf altijd veilig rijdt in het verkeer, kan het gebeuren dat je betrokken raakt bij een verkeersincident. Ontzettend vervelend, en zeker wanneer je er klachten aan over houdt. Was de oorzaak van het ongeval niet jouw schuld? Maar van de tegenpartij? Dan ben jij in deze situatie het slachtoffer. Wanneer je letsel hebt overgehouden aan het incident ben je letselschadeslachtoffer en kun je de schade die je hebt opgelopen in de meeste gevallen verhalen op de tegenpartij. Wil je hier graag meer over weten, omdat je zelf betrokken bent geraakt bij een ongeval? Lees dit artikel dan zeker nog even verder. We gaan je meer vertellen over welke kosten je kunt claimen en hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Welke kosten kun je claimen?

Veel mensen denken dat alleen medisch gemaakte kosten verhaalt kunnen worden op de tegenpartij. Dit is inderdaad een van de grootste kostenposten, maar je kunt daarnaast nog veel meer schade verhalen. Denk bijvoorbeeld aan de autoritten die je moet maken om bij het ziekenhuis te komen, de vakantie die je hebt moeten afzeggen vanwege je verwondingen, maar bijvoorbeeld ook alle uren die je momenteel niet kan werken. Er zijn tal van verschillende kosten die je kunt terugvragen, als deze gemaakt zijn als gevolg van het ongeval. Om er zeker van te zijn dat je niks vergeet, kun je het best een letselschade specialist om hulp vragen.

Schakel een specialist in

Ga naarhttps://www.letselschade-berekenen.nl/ en je krijgt hier de mogelijkheid om een inschatting te maken van de kosten die je kunt verhalen. Ook kun je via deze pagina in contact komen met een gespecialiseerde letselschade advocaat die je kan helpen met het gehele proces. Zo weet je zeker dat je al je gemaakte kosten kunt verhalen op de tegenpartij.