PC gaming is beter dan ooit

2 min read

pc gaming heeft een lange weg afgelegd sinds 2013, en het zal alleen maar beter worden. Hier zijn 5 games die je kunnen helpen een been omhoog te krijgen.

Titanfall 2 en Rainbow Six Siege

Laten we eerlijk zijn: Rainbow Six Siege is een van de grootste verrassingen in 2015 geweest. Na wat tijd doorgebracht te hebben met de game, moet ik zeggen dat het er geweldig uitziet, mits je de juiste pc onderdelen voor gaming hebt. Als je op zoek bent naar een nieuwe shooter, een game die een solide singleplayer-campagne biedt, een ton aan aanpassingsopties en meer voor minder dan $ 50, Rainbow Six Siege is een van de beste keuzes.

De beste games ooit

Titanfall 2 is de echte winnaar van 2015, handen naar beneden. Het is diep, spannend en heel slim. Het is ook enorm, en als je de originele Titanfall hebt gespeeld, kost het veel tijd en geduld om het te voltooien. Gelukkig hebben de makers van de game, Respawn Entertainment, het basis speltype van het origineel uitgebreid met een heleboel nieuwe goodies, zoals Titan-mobiliteit, de mogelijkheid om drones op de kaart te plaatsen voor vrienden, of de toevoeging van “Specialists” zoals een sonargestuurde Titan of de mogelijkheid om te dubbelspringen. Als je nu zin hebt om Titanfall 2 te spelen, raad ik je zeker aan om een paar uur de tijd te nemen om de campagne uit te spelen en de vier multiplayer maps uit te proberen, die stuk voor stuk geweldig zijn. Het spel ziet er geweldig uit en de tactische shooter-gameplay is wat Titanfall was bedoeld. En voor nog geen 40 euro? Het is het perfecte moment om het op te halen.

In een jaar van grote teleurstellingen hoopte ik op de terugkeer van “echte” arcade beat ’em ups. Je weet wel, het soort arcade games die ik bracht mijn vormende jaren heimwee over en zou urenlang spelen na school in de kelder van mijn oom (voordat ik verhuisde en ging nooit meer terug naar games met sprites) en op de Street Fighter II of Virtua Fighter spel dozen (voordat ik begon te spelen console games). Ik ben blij te kunnen melden dat 2017 goed van start is gegaan met deze grote drie (al zou ik nalatig zijn om Paper Toss niet te vermelden, al was het maar omdat het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *