Opkijken tegen woningontruiming

2 min read

Wij ontnemen uw zorgen bij het bezemschoon opleveren van een huurwoning, koopwoning, bedrijfspand, zorgkamer of noem maar op. Het ontruimen van een bepaalde ruimte wordt nog wel eens onderschat. Het leegruimen van een woning, kan emotioneel hoog oplopen. Wanneer dit het meest voorkomt, is naar aanleiding van een overlijdende of een verhuizing naar een zorgcentrum. Dit is een belangrijke reden dat het uitvoeren van deze zaak gebeurd door professionals die dit met respect behandelen.

Wanneer de laatste levende ouder overlijdt en je als (enigs)kind voor het ontruimen van de woning komt te staan, zal dit onwijs lastig zijn. Het is meer dan logisch dat je als familie zijnde door de gehele boedel wilt zoeken naar de benodigde papieren en de persoonlijke spullen. Daarnaast ook nog de overgebleven inboedel doorspitten is een ander verhaal, dat valt zeker niet mee. Daarbovenop moet je ook nog ergens te tijd vandaan halen en dan is het nog de vraag, waar ga je met alle boedel naar toe?

Voor deze werkzaamheden is woning ontruimingservice in te huren. Wij gaan met alle respect om met de (in)boedel en zorgen dat het de juiste herbestemming krijgt, via bijvoorbeeld goede doelen. Hetgeen wat niet meer bruikbaar is voeren wij per direct af naar de vuilstort. Zelfs het verwerken van afval doen wij met respect en zorgen ervoor dat niet voor de deur een enorme afvalcontainer komt. Tevens hebben wij ook contracten met recyclebedrijven, zodat zelfs de afval op een waardevolle manier wordt hergebruikt.

Het liefst komen we het eerst persoonlijk bij u langs in de woning, voordat we van start gaan met het ontruimingsproject. Op die manier, in goed overleg, kunnen wij precies zien wat er moet gebeuren en vertellen we duidelijk hoe we aan de slag gaan. Wij zijn door heel Nederland beschikbaar, zo doen we ook de woningontruiming in Utrecht. Is een persoonlijk bezoek niet mogelijk, door wat voor reden dan ook? Dat kan alles ook telefonisch of via een videocall gedaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *