Online Verge kopen

1 min read

Verge Currency, oftewel XVG is een gedecentraliseerde cryptovaluta gericht op volledige privacy. Er schuilt een klein team achter Verge welke met beperkte middelen deze krachtige crypto ontwikkelen. Dit team is ook actief in de community van Verge op Slack en Reddit.

De Verge blockchain is een verbetering van de Bitcoin blockchain en maakt gebruik van TOR (The Onion Router – ook wel ‘dark web’) en het i2p. Door deze anonieme netwerken te gebruiken kan Verge volledige anonimiteit garanderen voor gebruikers.

Verge bestaat sinds 2014 en behoort daarmee tot de oude garde cryptomunten. Verge zag het licht onder de naam DogecoinDark. De oprichter van Verge heeft later de naam omgedoopt vanwege de serieuze ambities van de cryptovaluta.

De Verge-blockchain maakt gebruik van onder andere het TOR en i2p netwerk, netwerken welke IP adressen onzichtbaar maken. Dit in combinatie met de cryptografische algoritmes zoals Scrypt (Litecoin) en x17 om anonimiteit en veiligheid garanderen.

Verge kopen bij Bitvavo

Een cryptocurrency kopen is vrij eenvoudig maar je moet wel weten waar je moet zijn. Je kunt ze aanschaffen met euro’s bij diverse websites en vervolgens kun je ze naar een exchange sturen om de grotere/bekendere munten te verhandelen voor de kleinere altcoins.

Wacht daarom niet langer, want Verge kopen doe je natuurlijk bij Bitvavo.