Meeste stranden van het land

1 min read
Vakantie Zeeland

Wil je graag op vakantie naar een regio waar ze geen tekort hebben aan stranden, dan moet je zeker Zeeland een keer bezoeken. Maar naast de vele stranden en lange kustlijn, is een vakantie Zeeland meer dan bakken in de zon. De kleine schattige dorpjes, het eten wat dezelfde dag nog is gevangen en genieten van de Zeeuwse cultuur. Veel polder met ruimte en rust, zalig om even uit te waaien als je uit de hectiek van een stad komt.

Vakantie Zeeland

Historisch stadscentrum van Middelburg

Het historische stadscentrum van Middelburg met een rijk verleden, meer dan 1100 monumenten zijn er te vinden die gelukkig redelijk dicht bij elkaar staan en prima zijn te belopen. Maar je kunt er ook lekker eten en de knusse winkeltjes bekijken die de stad heeft, met paard en wagen een rit maken om de stad te leren kennen. Het stadhuis van Middelburg is een van de mooiste bezienswaardigheden, het Zeeuws Museum is perfect als je meer van de geschiedenis wilt weten.

Populairste bestemming

Een van de populairste bestemmingen tijdens je vakantie Zeeland is Renesse, je hebt er vast en zeker wel eens van gehoord. De badplaats is druk bezocht, leuke souvenirwinkels, ijssalons, winkels en natuurlijk heerlijke stranden. In de zomer is het verstandig om met een pendelbus er naartoe te gaan vanwege de beperkte parkeerplaatsen, de stranden zijn er erg schoon. Dit is te zien aan de blauwe vlaggen, de zogenaamde ECO vlag. De Zeelandbrug is de langste brug van Europa geweest voor lange tijd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *