Leef je droom

2 min read

Je hebt er het hele jaar naar uitgekeken. Eindelijk is het zo ver. De koffer kan gepakt worden en je vertrekt richting de zon! Het is tijd voor de ultieme ontspanning, je gaat genieten van twee weken vakantie in Spanje. Het is de eerste keer dat je in Spanje bent. Vanaf het moment van aankomen kijk je je ogen uit. Wat een fantastisch land is dit. De mensen zijn vriendelijk, het eten is er lekker en de zon schijnt altijd. Je bent op slag verliefd. Om nog maar niet te spreken van de leuke schattige huisjes die in de smalle straatjes te vinden zijn. Op dag tien van de vakantie weet je het zeker: je zou hier wel willen wonen!

Heimwee

Eenmaal weer thuis na deze geweldige vakantie, begin je steeds meer last te krijgen van heimwee. Telkens weer open je de map op je telefoon waar de vakantiefoto’s te vinden zijn. Met weemoed kijk je terug naar de tijd die je in Spanje hebt doorgebracht. Het idee van een eigen huis in Spanje begint steeds meer te kriebelen. Na wat onderzoek op internet weet je het zeker: je gaat een huis kopen in Spanje. Na wat rondspeuren heb je het ideale huis gevonden. Nogmaals neem je het vliegtuig richting Spanje om het huis te bezichtigen. Zodra je de oprit op komt, weet je dat het goed is. Je plaatst een bod en deze wordt uiteindelijk geaccepteerd. Na drie maanden is het zover: je gaat je settelen in Spanje. 

Het is zover

Na een emotioneel afscheid van vrienden en familie stap je het vliegtuig in. Je gaat een nieuw leven tegemoet. De opwinding die je op dit moment voelt, is met geen pen te beschrijven. In je hoofd ben je al plannen aan het maken wat je de komende tijd allemaal gaat doen. Vanavond ga je lekker een boek lezen op de veranda en morgen wil je hoe dan ook naar het strand. Het kan allemaal. Je hebt zeeën van tijd. 

Het is avond en je neemt plaats met je boek en je sangria op de veranda. Het geluk wat nu door je lichaam stroomt, is aanwezig in een mate waarin je dit nog niet gevoeld hebt. Dit is het perfecte leven. Eindelijk leef je je droom.

Dit heb je misschien gemist