Kies voor het Pluspakket van belsimpel bij je iPhone 7 Plus

2 min read
Iphone 7 plus

Tijd voor een nieuwe telefoon, de oude is echt volledig op. De batterij werkt niet meer optimaal waardoor hij snel en vaak zomaar ineens uitgaat en je telefoon heeft ook al de nodige beschadigingen opgelopen gedurende de jaren dat je hem hebt gebruikt. Regelmatig ben je foto’s kwijt of weigert de camera van je telefoon net op het moment dat jij die ene foto wilt maken. Je kunt nu echt niet langer wachten met de aanschaf van een nieuwe telefoon. Helaas zijn de aanschafkosten van die ene telefoon die je graag wilt hebben best wel hoog.
Je hebt je zinnen gezet op een iPhone 7 Plus, deze staat namelijk al een tijd boven aan je wensenlijstje, maar de aanschaf kosten voor deze iPhone 7 Plus zijn hoger dan je op dit moment kunt betalen. Kies dan voor een iPhone 7 plus met een belsimpel abonnement.
Door te kiezen voor een IPhone 7 met een abonnement van belsimpel heb je geen torenhoge aanschafkosten voor je telefoon tegen een zeer voordelig tarief per maand. En de beste voorwaarden.

De voordelen van een belsimpel abonnement bij je iPhone 7


Wanneer je kiest voor een belsimpel abonnement kies je voor een abonnement met een scherp tarief. Belsimpel heeft namelijk de beste prijs garantie. Daarnaast ontvang je bij je abonnement bij belsimpel het gratis Belsimpel Pluspakket vol met extra voordelen zoals een persoonlijke assistent en een gratis overstapservice. Optioneel kun je nog kiezen voor een gratis verzekering van drie maanden.

Kies vandaag nog voor de iPhone 7 plus


De iPhone 7 plus heeft een twee 12 megapixel camera’s met twee lenzen voor de perfecte foto’s. Bovendien is deze telefoon is waterdicht. Deze iPhone is beschikbaar in 32GB, 128GB of 256GB opslag en in de kleuren gitzwart, zwart, (rosé)goud, rood en zilver. iPhonez.nl verkoopt deze telefoon zowel nieuw als refurbished met een belsimpel abonnement.
Dus waar wacht je nog op, kies vandaag nog voor de telefoon die je al heel lang wilt.