Informatie verstrekken in je winkel? Snel een folderhouder bestellen

2 min read

Als jij een winkel hebt, dan heb je vast leaflets, folders, tijdschriften, kaarten en andere niet-digitale reclame die je aan je klanten wilt laten zien en een folderhouder bestellen is dan een uitstekende optie. Een folderhouder is een plastic bakje dat je aan de muur bevestigt of ergens neerzet en waar je allerlei soorten drukwerk in kunt presenteren. Ook voor mensen die naar beurzen gaan, die een balie hebben of een display tafel zorgen ervoor dat deze met een folderhouder netjes opgeruimd zijn en dat je drukwerk netjes gepresenteerd staat. Wil jij een folderhouder bestellen? Dan lees je hier over de opties die je dan hebt.

Welke kleur folderhouder bestellen?

Allereerst kun je gaan nadenken over de kleur van de folderhouder die je bestellen gaat. De meest gangbare is doorzichtig kunststof, maar andere opties zijn ook mogelijk, zoals rood, blauw, oranje, wit en metaal. Het belangrijkste is dat de folderhouder je drukwerk netjes opbergt en dat ze er gemakkelijk uit te halen zijn. Ook is het de bedoeling dat de folder je drukwerk goed presenteert en aantrekkelijk maakt. De kleur is daarin erg belangrijk, dus denk daar goed over na voordat je je folderhouder gaat bestellen.

Het formaat

Uiteraard is het belangrijk dat je een folderhouder bestelt waar je folders in passen. De standaard afmetingen zijn dan A5, A6 en A4, maar ook andere opties zijn mogelijk of een combinatie van meerdere formaten. Wil je bijvoorbeeld een A3 folderhouder bestellen, of een Lang DIN, dan is dat ook geen probleem. Vraag je dus af wat je in je folderhouder wilt tentoonstellen en schaf een houder aan waar deze in passen. 

Het aantal vakken

Je kunt een folderhouder bestellen met verschillende hoeveelheden vakken. Uiteraard is één vak mogelijk, maar ook zes vakken, bijvoorbeeld als je zes verschillende flyers tentoon wilt stellen. Er zijn allerlei mogelijkheden en combinaties van mogelijkheden zodat jij jouw drukwerk altijd netjes en goed zichtbaar kunt presenteren.

Wil je een opdruk plaatsen?

Een laatste punt om over na te denken als je een folderhouder bestelt is of je deze wilt laten voorzien van een opdruk. Je kunt er een slagzin op laten printen, je contactgegevens of het logo van je bedrijf of winkel. Er is van alles mogelijk en zo lang jij een kwalitatieve afbeelding kunt leveren, kan het worden afgedrukt.

Folderhouders op maat laten maken

Een online winkel zoals www.shopdepot.nl biedt dus voldoende variatie aan en als jij een folderhouder bestellen, dan zit er vast iets tussen dat geschikt is voor jou. Toch is het mogelijk dat je drukwerk hebt met een afwijkende afmeting of dat je zelf een exact idee hebt van hoe je folderhouder eruit moet komen te zien. In dat geval kun je bij een goede winkel ook een folderhouder op maat laten maken. Deze wordt dan exact zo vormgegeven dat jij ermee kunt doen wat je wilt. Dat staat schitterend op je balie, op je tafel of op je toonbank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *