Grote spiegel

2 min read

Bekijk de grote spiegel bij de Spiegelshop. Op de site zie je een collectie grote spiegels zoals de Cuneo met de felgekleurde lijst. Veel grote spiegels van de Spiegelshop Hengelo zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Naast keuze met het formaat is er keuze in het model. Bijvoorbeeld een ronde, ovale of rechthoekige grote spiegel is allemaal leverbaar. Dan is er nog keuze met de lijst. Naast houten lijsten in verschillende uitvoeringen heeft de Spiegelshop een stalen lijst, en spiegels zonder lijst maar met een facetrand. Kortom, bij de Spiegelshop Hengelo heb je alle keuze, en daar nog bij kunnen zij maatwerk leveren.

Bij de Spiegelshop heb je alle keuze

De grote spiegel is in allerlei stijlen te verkrijgen. De spiegel Elisa is zo’n opvallende verschijning wat niet in ieder interieur past. Maar dat geldt ook voor een spiegel met een gouden baroklijst, zo’n spiegel zal niet mooi staan in een strakke industriële inrichting. Het gaat erom, de Spiegelshop heeft alle stijlen, van strak en modern tot de brocante lijst tot aan uiterst klassiek. De spiegel Elisa kun je, evenals de Germaine, als een voorbeeld beschouwen tot hoever het kan gaan. Als je een idee hebt wat je wil hebben, maar je ziet het niet in het assortiment staan, dan kun je contact leggen met de Spiegelshop.

Maatwerk is mooi, maar waar moet de spiegel komen?

Het is mooi, een grote spiegel met de lijst precies zoals je die wil hebben omdat de Spiegelshop een eigen lijstenmakerij heeft. Maar waar wil je de spiegel hebben? Online zijn veel blogs over interieur, inrichting en trends, en daar staan hele goede ideeën tussen. Vaak staat er bij de tekst ook een afbeelding, en met die informatie tezamen kun je inschatten wat er te bereiken is. In elk geval kun je met een spiegel meer licht en ruimte scheppen, en de lijst matcht dan met de stijl van het interieur. Bekijk de site van de Spiegelshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *