De mogelijkheden van beton

2 min read

Beton en beton vloerverf zijn altijd een interessant mengsel voor mij geweest. Beide zijn bijna volledig gelijk gemengd in een huis… en wat er in geen van beide gaat, komt er ook niet uit. Dit is het perfecte voorbeeld van dat… De kamer is helemaal geschilderd… of bijna. Het kostte me een paar dagen om het te doen, en het duurde zo lang om net de tweede laag te kunnen bereiken zonder een ladder. Nadat ik de eerste laag gedaan had, realiseerde ik me dat ik niet echt bij de tweede laag kon… maar dat kwam doordat ik niet hoog genoeg kon komen, wat later verholpen is in de diy beton cire badkamer.

We kozen de verfkleur uit maar de verlichting was helemaal verkeerd. Het is moeilijk te geloven hoeveel lichter deze kamer is als het klaar is. Ja, we hebben twee dakramen in ons huis… en die lampen zijn echt fel… dus ik heb er niet echt spijt van dat ik niet de moeite heb genomen om dit in het donker te doen.

Over de verf gesproken…

Ik heb wat foto’s kunnen maken van mijn eerste afwerking sinds tijden. We hebben zondag wat boodschappen gedaan voor de housewarming om de verf te laten zien. Ik ben begonnen met de verf toen mooi in het licht te laten zetten, zeker zonlicht werkt mooi met de beton vloerverf. Het alles was hier door een heel groot succes geworden, wat er toe leidde dat de housewarming een groot succes was, en dat allemaal met wat simpele verf die gewoon overal verkrijgbaar is.

De revolutie in verf


Deze verf wordt trouwens voor goede redenen ook steeds populairder wat maakt dat de verf ook wat goedkoper is geworden de afgelopen jaren dit vond ik erg fijn want daardoor kon ik daar weer van profiteren op mijn eigen manier door weer meer verf in huis te halen dan dat ik anders zou hebben gehaald. Super oplossing dus waardoor de verf nu nog populairder wordt omdat ik de verf weer aan meer mensen zal laten zien! Dit is dus een goede oplossing als je al wat langere tijd opzoek was naar goede verf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *