De leukste multiplayer games op dit moment

2 min read

Wanneer je gaat gamen kun je er natuurlijk voor kiezen om singleplayer games of multiplayer games te gaan spelen. Bij een singleplayer game speel je het helemaal alleen, bij een multiplayer game speel je online met mensen of met je vrienden. Er worden telkens nieuwe games ontwikkeld en daardoor is er dus ook veel meer aanbod in games. Het is moeilijk om voor iemand anders te beslissen wat hij/zij de leukste multiplayer games van het moment vindt, maar door te kijken naar hoeveel een game wordt gespeeld kun je dit ongeveer wel inschatten. Hieronder vind je een rijtje met de leukste multiplayer games op dit moment.

Fortnite

Fortnite is de afgelopen paar jaren erg populair geworden, het is een battle royal game waar ook veel verschillende game modes zijn. Je kunt dit spel alleen spelen maar ook in teams tegen andere teams. Het is de bedoeling dat je spullen verzameld en probeert zo lang mogelijk te overleven om de #1 te worden van het potje. Je kunt verschillende dingen doen in de game zoals: autorijden, bouwen, schieten, en ook zijn er telkens nieuwe dingen. 

Minecraft

Ook minecraft is een zeer bekende game onder de gamers, van jong tot oud wordt dit spel gespeeld. In minecraft kun je singleplayer (alleen) of multiplayer (met andere mensen online) spelen. Je hebt allerlei verschillende servers waar je op kunt spelen en elke server heeft weer zijn eigen games daarop.

FIFA 22

FIFA 22 is een voetbal game waarbij je zowel online als offline kunt spelen, op het vlak van multiplayer kun je online potjes spelen tegen random mensen maar je kunt ook tegen je eigen of met je eigen vrienden spelen. Je kunt allerlei dingen doen om spelers te krijgen of muntjes waarmee je weer spelers kunt kopen, op deze manier kun je een eigen team in elkaar zetten.

Het kiezen van een leuke multiplayer game is soms erg lastig, je hoeft je totaal geen zorgen te maken want er zijn tegenwoordig zoveel spellen die je met je vrienden kunt spelen dat er een ruime keuze is. In de Ubisoft Store kun je een ruim assortiment in games bekijken en daar de juiste keuze maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *