De leukste hoeden voor dames 

2 min read

Na lang weggeweest te zijn groeit het dragen van hoeden weer in populariteit.  Dat is goed, want het dragen van een hoed heeft vele voordelen. Zo beschermt het bijvoorbeeld tegen de zon, wat verbranding van je huid tegen gaat. Voor dames zijn er veel verschillende hoeden verkrijgbaar en afhankelijk van waar je hem voor gaat gebruiken zijn er verschillende keuzes die je kan maken bij het kiezen van een leuke hoed. In dit artikel worden de twee populairste hoeden, de strandhoed en de vissershoedje dames hun voordelen beschreven.  

Strandhoed 

Het strand is de beste gelegenheid om een hoed voor te kopen. Op een goede stranddag zit je de hele dag in de zon. Het is dan goed om een hoed bij je te hebben. Niet alleen om je te beschermen tegen huidverbranding, maar ook om oververhitting en dus een zonnesteek tegen te gaan. Een stranddag is dan ook de gelegenheid waarvoor het meest een hoed wordt gedragen. Strandhoeden komen in vele varianten. Zo heb rieten strand hoeden met een hele brede klep, die ook je schouders beschermen tegen de zon. Deze staat ook bekend omdat hij elegant en modieus is. Ook heb je rieten strandhoedjes met een minder grote klep, die alleen je gezicht bedekken, wat natuurlijk al voldoende kan zijn.  

Vissershoed 

Het  vissershoedje dames is voor dames erg in de mode geraakt te laatste jaren. Het is een hoed die vaak ook waterbestendig is en tegen vele weersomstandigheden kan. Ook komt deze hoed in leuke, opvallende kleuren en printjes, wat het een echte eyecatcher maakt. Het is een leuke, speelse hoed die je niet alleen op bijvoorbeeld het strand kan dragen, maar inmiddels ook volop te zien is in het straatbeeld.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit heb je misschien gemist