De juiste lichtinval in je woning

1 min read

Ben je op zoek naar de juiste lichtinval in je woning? En wil je wel naar buiten kunnen kijken maar niet naar de voorbijgangers hoeven zwaaien? Wel licht in je woonkamer maar geen weerspiegeling op je scherm of te felle zon in de ogen? Kies dan voor zonwerende raamfolie. Het is een hip en handig alternatief voor zonwerende gordijnen. Dit type raamfolie geeft je meer doorkijk naar buiten en levert bovendien een prachtige verzorgende uitstraling op. Zo ziet je woning er meteen top uit.

Het zit zo goed

Zonwerende raamfolie bevat een prettige weerspiegelende eigenschap die je zowel zon als privacy bezorgt. Nog een fijne eigenschap van zonwerende folie is het statische karakter. Dit zorgt ervoor dat de folie als vanzelf tegen het raam aan gaat zitten. Het lijkt wel magnetisch! Zo blijft de folie op de juiste plek zitten en kun je het ook weer makkelijk verwijderen.

Er zijn vele tinten zonwerende raamfolie te vinden voor een prettige prijs. Denk aan klassiek blauw, strak grijs en transparant zilver. Ook bestaat er een keur aan vrolijke en stijlvolle motieven. Voor iedereen wat. En wat zo handig is: je hoeft thuis niet allerlei gekke capriolen uit te halen met lange onhandelbare rollen folie. Je kunt de raamfolie gewoon op maat laten snijden.

Ook voor HR++ ramen bestaat speciale zonwerende folie. Een bijzondere technologie weerkaatst de warmte al voordat die het raam bereikt. Zo kan de hitte niet tussen raamfolie en raam blijven zitten. Mooi toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *