Creëer jouw smart home met Philips hue producten!

2 min read

Ben jij een smart home aan het bouwen? Wil jij weten welke producten je hiervoor nodig hebt? Dan ben jij hier helemaal aan het juiste adres. Het kan namelijk lastig zijn op te bepalen welke producten aansluiten op een smart home. Niet elke product is hier (nog) geschikt voor. In de toekomst is de verwachting dat alle apparaten in staat zijn om ‘smart opties’ te hebben. Op dit moment is dit echter nog niet het geval. Producten die wél smart home vriendelijk zijn, zijn Philips hue producten. Wil jij hier meer over weten? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij Philips hue producten kunt inzetten in jouw smart home!  

Huis van de toekomst 

Tegenwoordig is iedereen wel bekend met de term ‘smart home’. Niet iedereen weet echter hoe je dit zou moeten bouwen. Dit komt omdat niet alle producten aansluiten op een smart home. Dit is het gevolg van veel oude analoge producten. Men verwacht dat deze producten niet lang meer stand zullen houden. Producten die het wél goed doen zijn Philips hue producten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan smart lampen. Maar wat maakt een smart lamp precies smart? Dat antwoord is redelijk simpel: met lampen van Philips hue producten is het mogelijk om vanaf je telefoon of met je stem het licht te reguleren.  

Internet of Things 

Philips hue producten horen thuis in de categorie ‘Internet of Things’. Dit houdt in dat je net als met blockchain het licht en andere opties kan controleren vanaf één centrale punt. Dit punt wordt vaak gebruikt met een mobiele smart phone. Middels apps is het mogelijk om verschillende zaken aan te passen in het huis. De verwachting is daarom ook dat er meerdere apps zullen worden gecreëerd om smart applicaties te creëren met Philips hue producten.  

Dit heb je misschien gemist