Controleer je motor voor gebruik

2 min read

Bereid de banden van je motor chopper voor. Zorg ervoor dat uw bandenspanning geschikt is voor uw motor. Zorg ervoor dat je genoeg benzine in je tank hebt voor je je rit begint en check dat er geen lekkage is. Voor vertrek is het perfecte moment om te controleren of er lekken zijn in de olie van uw motor. Doe altijd een kleine test en kijk of je lekkages hebt. Dit gaat voor een gemakkelijkere rit zorgen. Een lekkage is makkelijk te spotten door vreemde kringen op de motor rond de tank en vaak een vochtige plek op de grond. Als je dit ziet, is het zaak om zo snel mogelijk een monteur in te schakelen. Als je er op tijd bij bent, kan je ergere schade aan je motor voorkomen. Dit komt jouw veiligheid ten goede en kan je veel geld besparen.

De Sportster modellen

Op zoek naar een Kawasaki uit een kawasaki vulcan bike shop of een Harley Davidson? De Harley Davidson Sportster is een model dat al meer dan 60 jaar ononderbroken in productie is. Sportster modellen worden in Harley-Davidson’s productcode aangeduid door te beginnen met ‘XL’. In het algemeen is een Sportster een motor uit het lagere segment die kan worden aangepast met functies en opties die jongere klanten aanspreken. De Harley-Davidson Sportster is de populairste motor in zijn klasse. Hoewel het misschien vrij eenvoudig lijkt, beschikken Harley-Davidson motoren over een frame met een origineel, strak vormgegeven body design en een handgeschakelde versnellingsbak.

Denk aan je eigen veiligheid

Een van de belangrijkste dingen om te doen bij autorijden is om te beginnen met het dragen van een veiligheidsgordel tijdens het rijden. Je zit veiliger in een auto als je met een gordel om rijdt. Dit heb je natuurlijk niet op de motor. Let daarom de hele tijd goed op het verkeer. Hoe sneller je gevaren en randen ziet, hoe eerder en ook veel efficiënter je je remmen kunt gebruiken. Hoe leuk het misschien ook mag klinken, ga niet harder rijden dan de maximumsnelheid. Ook al ben je zelf de beste motorrijder ter wereld, er zijn nog andere weggebruikers die mogelijk niet op zitten te letten. Zeker als je te hard aan komt rijden en een automobilist heeft je nog niet gezien, kan dit heel erg fout aflopen. Je hebt tenslotte geen gordel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *