BKC: Basiskennis Calculatie

2 min read

Wil je graag een financiële opleiding gaan volgen, zoals de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden? Dan is het belangrijk om de juiste vooropleiding te hebben. De opleiding BKC is hier een van. BKC staat voor Basiskennis Calculatie. Tijdens deze opleiding leer je niet alleen alles over handel, koop en verkoop, maar ook over verzekeringen, kosten van duurzame productiemiddelen, diagrammen, elementaire berekeningen en interestberekeningen. Tijdens deze cursus leer je de rekenkundige vaardigheden die je nodig hebt voor een vervolgopleiding. Wanneer je het examen van deze opleiding behaalt kun je verder met een vervolgopleiding zoals Praktijkdiploma Boekhouden.

De duur van de opleiding BKC

De opleiding Basiskennis Calculatie duurt in totaal 2 maanden en bestaat uit 8 lessen van 2,5 uur. Je hebt wekelijks een ochtend of avond les. Je maakt daarnaast zelf thuis je huiswerk en bereid je examens voor. De meeste cursisten besteden nog een dagdeel aan het huiswerk, maar dit is afhankelijk van je persoonlijke kennis en ervaring. Je wordt bijgestaan door ervaren docenten die je goed voorbereiden op de examens. Deze examens worden afgenomen door de Associatie voor Examinering. 

Het is goed mogelijk om de opleiding BKC bij jou in de buurt te volgen. De opleiding is te volgen op ruim 50 locaties in heel Nederland. Dit betekent dat er ook bij jou in de buurt een locatie is waar je de lessen klassikaal kunt volgen. Het is heel gemakkelijk om de juiste lessen in te boeken. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag een financiële opleiding volgen? Dan kun je terecht bij Fabius Opleidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *