3 redenen waarom de hoesjes van Keppninni van goede kwaliteit zijn

2 min read

Hoe kies je nou een geschikt hoesje voor je telefoon en wanneer is het de juiste kwaliteit? In dit artikel lees je hoe je kwaliteit kan herkennen en waar je op moet letten bij het bestellen van een hoesje.

  1. Garantie regels Nederland

Op het moment dat je een artikel bij een Nederlandse winkel besteld heb je automatisch 14 dagen na ontvangst het recht op retourneren. Keppninni is een merk dat gevestigd is in Nederland en deze policy ook zeker aanbiedt aan haar klanten. Heb je dus een probleem met een hoesje dat je bij een andere leverancier hebt besteld? Aarzel dan niet om terug te gaan!

  • Nederlandse productie

De productie van de telefoonhoesjes van Keppninni vindt plaats in Nederland. Dit betekend, Nederlandse kwaliteitseisen en ook Nederlandse controles. Je loopt dus niet het gevaar dat er plastic soorten in jouw telefoonhoesje zitten die bijvoorbeeld giftig zijn.

  • Nederlands uniek design!

De hoesjes worden door onze inhouse designer Romano ontworpen. We kunnen dus ook garanderen dat dit one of a kind hoesjes zijn en dus nergens anders te verkrijgen zijn. Verder werken we soms met externe designers maar ook dan zijn deze designs exclusief voor Keppninni gemaakt. De designs zijn ook allemaal gebaseerd op auto liveries. Verder wordt er ook steeds meer geëxperimenteerd met eigen liveries. Kijk bijvoorbeeld naar de laatste concept livery collectie!

Wie is Keppninni?

Keppninni is een Nederlands merk die producten maakt op basis van bekende motorsport liveries. Een livery is de samenstelling van de kleuren op een raceauto. Dit gaat dus om de basis laag, de patronen en de sponsorlogo’s die op de auto zitten. Keppninni verwerkt deze liveries in producten zoals telefoon hoesjes, t-shirts en hoodies. Ze hebben inmiddels al meer dan 60 verschillende soorten hoesjes op de website staan voor alle populaire telefoon merken zoals Apple, Samsung en Huawei.

Dit heb je misschien gemist